Local delights in the breakfast buffet – the best start to the day.
Gourmet breakfast with local products
The Steffisalp Hotel**** breakfast buffet features selected local delicacies and typical Vorarlberg specialties. For early birds and sleepy heads: Our extensive breakfast buffet with local specialties from nearby farms and small suppliers is a true gourmet delight.
Our suppliers
Here in the Arlberg region, we are very lucky to have access to excellent suppliers close by in Vorarlberg and in the Lechtal region of Tyrol. Almost all of the treats set out for you to enjoy each morning in our fresh local breakfast buffet are sourced from our small-scale local suppliers.
- Milk
- Cheese
- Goat’s cheese

Käsespezialitäten in traditioneller Handarbeit hergestellt.

Frisches Joghurt und allerfeinster Topfen darf auf unserem regionalen Frühstücksbuffet natürlich nicht fehlen.

Unser Frühstücksbuffet zeichnet sich durch seine ausgewählten regionalen Köstlichkeiten und typischen Vorarlberger Spezialitäten aus.

Ofenfrisch und duftend – so fängt der Tag gut an.

Joghurt und Topfen vom Bauernhof Kohler in Au.

Auf dem Christahof in Bezau leben auf sechs Hektar jede Menge Hühner.

Die Kühe von Arthur Weissenbach geben das ganze Jahr über frische Milch für Ihren Frühstückskaffee.

Frischer Schinken und Speck von der Wälder-Metzge in Warth.

Köstliche Ziegenkäse-Spezialitäten von der Familie Pfefferkorn in Steeg.

Unser reichhaltiges Frühstücksbuffet mit regionalen Spezialitäten ist ein wahrer Gaumenschmaus.

Bergkäse von der Käserei Sojer in Steeg.

Ofenfrisches Brot von der Bäckerei Walch.

Ein Genuss! Regionale Schinken- und Speckspezialitäten: luftgetrocknet und mild-würzig geräuchert.
- Eggs
- Bread
- Ham & bacon
- Yogurt & curd cheese
Here, you can download our flyer detailing the lovingly and locally produced Vorarlberg specialties you can enjoy for breakfast on an active vacation at the Sporthotel Steffisalp.
